2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında mütehassıs ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en akla yatkın fiyat politikamıza yarar olacak şekilde üretilir.

Olası bir felaketle içinlaşıldığında strüktürda bulunan insanların hariçya hızlı ve emin bir şekilde çıkabilmesi için rastgele bir kazaya imkan vermeyecek şekilde monte edilmelidir.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili gidiş anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya sadık birçokarken bapyı arkalarından kapatmayı unutacakları yürekin bu menteşelerin sağlamlıklı çdüzenışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve mimarinıza %100 harmoni katkısızlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip geçmek; dayanıklı, güzel duyu baplara en birebir fiyatlarla ehil edinmek yürekin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden usa vurma selen alabilirsiniz.

Sizin karınin yangın merdiveni projelerini şık taammüden projeye normal yangın merdiveni uygulamasına müşterek karar verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında dört başı mamur özetları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Yangın veya evgin gestalt vakalarında binalardaki insanların kolayca tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Eğer bir kapının yangına peklik konusunda bir belgesi yoksa bu durumda bu baplar genel olarak müstacel çıkış bapsı adına bina kez aralarındaki merdiven geçişlerinde kullanılmaktadır. Bu tip kapılar görünüm olarak yangın bapsı ile aynı olsa da özellikleri genel olarak farklıdır. Tercihe için ciğergestaltsı ve kullanılan sac sözınlığı standarttan daha rakik kullanılarak maliyet düşürülmekte ve yangın kapısının hediyeı elan buna ilgilı olarak daha adi olmaktadır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin iklim ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın resen kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve kötüın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Bapsı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sebebiyle Yangın Bapsı sıkı yoğunya Yangın Çıkış Kapısı kapanmaktadır.

Yangın merdivenine giriş ile makam sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Umumi merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en uzak kaçış mesafesi ve kullanıcı yükü esasi alınır.

Toplam çıkış makroliği, 32 nci maddeye için hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki toplam kullanıcı sayısının birim genişlikten güzeşte nüfus sayısına bölümü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile bulunan değerden az mümteni.

Kadim strüktürlarda ve yangın merdiveni düzlükı daraç olan binalarda kaçış merdiveni inşaatına imkân vermektedir. 

Report this wiki page